Hitta barnprogram på YouTube

Barnprogram är en viktig del av livet för våra små och stor barn. Även en del vuxna gillar olika barnprogram och animerad film. Detta finns det en hel djungel av på Internet idag. Det är lätt att tillgå och har inga restriktioner mer en för de som tar hänsyn till de lager och regler som gäller angående copyrightskyddad material.

YouTube är världens största media på Internet när det gäller såväl privata film och informationskanaler som uppladdade filmer, barnfilmer och musik. Här finns allt att finna bara genom att söka på det namn man vill. YouTube är ett fritt media där du själv kan skapa ett konto med en kanal, där du väljer vad som ska laddas upp för att kunna ses av omvärlden.

Barnprogram är lätt att hitta, och YouTube har blivit en ersättare av den gamla TV:n för våra barn.

Det finns idag mycket information om hur skadligt det kan vara för våra barn att bli sittandes för många timmar framför dator och rörliga media i tidig ålder, och detta har växt till ett problem som skapar debatt rörande våra barns fantasi, koncentration och utveckling utanför den moderna mediala värld vi lever i.

Hur kan dessa många kanaler med copyrightskyddat material finnas kvar

You Tube blir lätt ett påhoppat media i och med sin storlek när det gäller regler och lagar, och det är just det där med storleken som har betydelse i detta fall. Med så många kanaler är det omöjligt att manuellt kontrollera alla kanaler och dess innehåll.

Detta har både för och nackdelar, då det kan vara en fördel att enkelt kunna välja de program du vill att dina barn ska se när det passar dem och dig. Nackdelen med detta ligger i att i ett för stort medialt nätverk med okontrollerat innehåll blir försäljning och vinster för musik och filmindustrin lidande.

Comments are closed.