Jokkmoks Marknad 2015 står för dörren

I skrivandets stund, så är det knappt 100 dagar kvar till Jokkmoks Marknad 2015. Marknaden är Jokkmoks 410:e i ordningen och infaller mellan den 5-7 februari 2015. Gillar du att besöka marknader, svenskt hantverk eller bara norra delen av Sverige under vinterhalvåret så är du en given besökare av Jokkmoks Marknad. Vill du delta som arrangör av någon programpunkt, eller som en av de många knallar på Jokkmoks Marknad, så pågår registrering av detta i skrivandets stund.

Just nu är det full fart på planeringen inför Jokkmoks Marknad 2015, och om detta kan det lösas på deras hemsida, http://www.jokkmokksmarknad.se

Här hittar du allt det du behöver för att bli intresserad av denna stora svenska marknad om du inte är återbesökare, för då vet du vad som finns och att det alltid finns något nytt varje år. Är du långväga resande, så hittar du enkelt förslag på logi via denna sida. På Jokkmoks Marknads sida kan du även läsa om marknadens 400 åriga historia och tradition.

Detta finns redan på programmet för Jokkmoks Marknad 2015

Ännu så länge så har inte marknadsprogrammet släppts för Jokkmoks Marknad 2015, men som vanligt så kommer den hektiska marknaden att pågå mellan 5-7 februari med allt från norrländska delikatesser och hantverk till småsaker och ting som alltid kommer till en marknad av bred karaktär.

Förutom detta så kommer hundratals olika evenemang att gå av stapeln, vilket senare kommer att punkt sättas i program som släpps i god tid innan marknadens start. För att ta redan på mera om Jokkmoks Marknad 2015, så gäller det att hålla sig a jour om vad som händer via deras hemsida. Är du på väg till Jokkmoks Marknad denna gång, så kommer du att hitta fullt program samt karta över marknadsområdet direkt från denna hemsida http://www.jokkmokksmarknad.se/.

Comments are closed.