Leo´s Lekland. Nordens största partyplats för dina barn

Vi gillar alla att skämma bort våra barn med något riktigt roligt och oväntat. Det kan du göra med ett besök på Leo´s Lekland vare sig du vistas i Sverige, Norge eller Danmark. Leo´s Lekland i Sverige finns att besöka på 13 olika platser från norr till söder i vårt avlånga land. Det är aldrig för långt till ett av Leo´s Leklands attraktionsplatser.

Det roligaste är om du tar med dig dina barn till Leo´s Lekland under en helg eller lovdag då barnen har möjlighet att träffa Leo själv. Leo finns alltid för alla att träffa varje helg och lovdag mellan klockan 13.30 till 15.30, med reservation för eventuell tidsförändring.

Detta finns att göra på Leo´s Lekland

På Leo´s Lekland finns det garanterat någon attraktion som passar alla. Här hittar du gigantiska boll hav, hisnande tunnlar och rutschkanor, klätterställningar, trampoliner. Ja , det finns helt enkelt inget stopp på allt som kan hittas på detta fantastiska lekland.

För att se allt du kan hitta på Leo´s Lekland, så kan du enkelt kika in på deras hemsida där du hittar ett stort galleri av bilder på många av de härliga och roliga attraktionerna som finns att tillgå. Du kan även följa Leo´s Lekland genom deras You Tube kanal, där du finner en stor mängd med olika videos på hur roligt det kan vara att besöka Leo´s Lekland.

Lokala bilder på de attraktioner som finns på olika orter går också att hitta via deras Facebook sida. Nu har det även öppnats Leo´s största Lekland på Mätslingan 2 i Täby.

Utöver alla attraktioner så finns det en stor restaurang och café på alla lekland där det finns mat och dryck för alla magar. På Leo´s Lekland arrangerar de även barnkalas och arrangemang för grupper och föreningar. Mera information hittar du på Leo´s Lekland.

Comments are closed.