Om Tomteland, ett litet Svenskt sagoparadis

Nu stundar snart vintertid, och paket kommer på tankarna, speciellt till de små. Julbordet och glöggen är snart på varje bord runt om i de Svenska hemmen. Varför inte hitta på något extra detta år. Något som kan roa både stora och små, och vem älskar inte mystiken kring Jultomten, hans hjälpredor de små Nissarna, älvor och Huldran.

Då ska du ta hela familjen till det stora sagolandet ”Tomteland”, i den underbara naturen som bara finns på Gesunda berget utanför Mora. Mera jul kan det nog inte bli.

Detta finns för stora och små i Sagolandet Tomteland.

Under denna tid på året så är det aldrig lugnt i Tomtens land. Här kommer du att mötas av, och träffa alla de figurer du berättar för dina barn när de är små för att för mystiken om Tomten vidare genom generationer. Här finns draken Gottfrid, troll som lurar i skogarna, Häxan och Sagofén, snögubben Dusty, dansande älvor och mycket mera.

Glöm heller inte bort att säga till alla i din familj, att skriva ned önskelistan som ska levereras till Tomten. Besök Trollen´s mystiska hus på egen hand, se teateruppsättningar i skogen i ett land fyllt av magi, trolldom och fantasi.

Låt fantasin flöda denna jul. Gör något nytt, roligt och spännande. Besök Sagolandet Tomteland. Här hittar du lätt boende på nära håll, direkt i anknytning till Tomteland. För de som stannar några dagar, så finns det naturligtvis mat och dryck på hotellet. Det finns också en rad möjligheter att äta och dricka i Tomteland, där du hittar Verkstadsrestaurangen, Tomtemors Café och Torggrillen.

Mera information om detta hittar du på Tomtelands hemsida, och du glöm inte att boka i tid så att alla i familjen får plats och kan få en upplevelse som varar livet ut.

Comments are closed.